Zaterdagavond jij bent alleen thuis en ik zal om 8 uur komen. Heb je een paar sms’jes gestuurd of je je geil en in het zwart wilde kleden. Zal niet nodig zijn geweest maar toch. Klokslag 8 uur bel ik aan en jij doet open. Loop de gang achter je aan naar de woonkamer toe. Kijk je even van achter aan en ontdek een kort leer rokje, hoge laarzen en ik denk een catsuite er onder. Je hebt het heel gezellig gemaakt met veel kaarsen en de gordijnen dicht. Ga op de bank zitten en jij haalt koffie voor ons. Hmm met slagroom erop, lekker zeg ik en jij lacht een beetje terwijl je de kopjes neerzet. Door de strakke catsuite zie ik twee mooie harde ronde tepels door de stof heenkomen, en dat wind me eigenlijk een beetje op. Terwijl je gaat zitten schuift je rokje wat omhoog en zie ik een schaduw van een donkerblauwe string. Hmm dacht ik niet geluisterd?

We drinken onze koffie op en kletsen over van alles en nog wat. Eigenlijk verdien je straf zeg ik op een gegeven moment. Je kijkt verontwaardigt naar me en vraagt waarom?? Omdat je niet gedaan hebt wat ik gevraagd hebt aan je, of je je in het zwart wil kleden ik zag toch echt een donker blauwe string, of niet soms. Nee hoor zeg je nog. Wil je dat bewijzen vraag ik. Je staat op en schuift heel langzaam je leren rokje wat omhoog, en zie daar een donker blauwe string. Fout zeg ik en lacherig zeg ik dat je toch echt straf heb verdiend. Hmm zeg je graag, en lach er een beetje bij. Oké, is goed als je dat echt wil kun je die krijgen van me slet. Vanaf nu doe je alles wat ik van je vraagt, zegt en opdraagt aan je begrepen, en je knikt zachtjes en kijkt me met heel verleidende ogen aan. Nog speciale wensen vraag ik nog aan je, als je me maar niet spaart en klaar laat komen mompel je nog naar me. Hmm klinkt goed dacht ik.Ga de speciale doos maar halen boven schat, maar dat hoefde niet die had je reeds al beneden staan in de hoop dat er wat zal gebeuren vanavond. Wat een slet he dacht ik bij mezelf. Maak de salontafel maar leeg beveel ik en je brengt de kopjes naar de keuken en maak de tafel verder leeg. Ik ga eens op de bank zitten en zeg je dat je moet strippen voor me, haha je hebt alleen een leer rokje en een string aan want de catsuite moet aanblijven.

Je zet er een zwoel muziekje bij op en gaat ik het ritme van de muziek een kleine stripshow weggeven aan me. Nou als dit mijn straf is? hoor ik je denken. Ik pak de doos en kijk er eens in of er iets in zit wat ik kan gebruiken vandaag. Ga maar even op de tafel liggen beveel ik, en stop een kussentje onder je kont. Langzaam loop je naar de salontafel en ga daar languit op liggen. Ik pak wat touw en spreid je benen zodat die naast de salontafel en bind die aan de poten vast. Je schaamstreek komt hierdoor heel hoog en kan daar straks dan goed bij. Hetzelfde doe ik met je armen. Zo die ligt goed vastgebonden vast en kan geen kant meer op, nu gaat de straf pas beginnen dacht ik en sparen zal ik je zeker niet vanavond lachte ik in mezelf. Je ogen volgen me als ik rond de tafel loop en alles inspecteer of de touwen goed zitten maar niet te strak. Daar doen we wat aan dacht ik en pak een blinddoek die ik voor je ogen stop. Helemaal overgeleverd en niets kunnen zien lig je daar met je kut omhoog en wachtend op je straf. Ga eens met een vinger vanaf je been naar je schaamstreek toe en ontdek door de catsuite heen een toefje schaamhaar. Bah gatver, dat moet er af dacht ik.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *