Ik vind het heerlijk om mezelf naakt aan meiden en vrouwen te laten zien. Ik heb hiermee veel leuke ervaringen opgedaan en vind het opwindend om deze met jullie te delen waaronder ook onderstaand verhaal. Deze sluit aan bij mijn allereerste verhaal: “Ik ben een exhibitionist”. Veel leesplezier!

Vanuit het open slaapkamerraam op de 1e verdieping van ons rijtjeshuis zie ik in de verte een meid aan komen fietsen op de straat die langs ons huis loopt. Naarmate ze dichterbij komt zie ik dat er nog een meid achterop zit.
Enthousiast loop ik naar de badkamer, kleed me helemaal uit en kijk uit het open klepraam of ze er al aan komen. Vlak voordat ze langsfietsen ga ik op de rand van het bad staan, hang m’n lul uit het raam en kuch een keer om hun aandacht te krijgen.

Het werkt. Samen kijken ze omhoog en schrikken even als ze m’n blote lul uit ’t raam zien hangen. Even verderop stoppen ze en praten met elkaar. Tot mijn verbazing draaien ze om en fietsen heel langzaam via de overkant van de straat weer terug langs ons huis. Er is verder niemand in de buurt en ik laat m’n piemel weer goed aan de meiden zien door hem opnieuw uit het klepraam te hangen. Ik hoor hun reactie als ze langsfietsen, ze vinden het spannend en aan het einde van de straat draaien ze weer om. Zo fietsen de meiden nog een aantal keer langs het open doucheraam van waaruit ik telkens m’n pik laat zien en er inmiddels ook mee heen en weer slinger. De meiden vinden het geweldig.

Dan krijg ik het idee om m’n eikel aan ze te laten zien. Ik trek een paar keer aan m’n lul zodat deze wat groter wordt en trek m’n voorhuid terug. Ik ga weer op de rand van het bad staan, hang m’n pik uit het raam en als ze langs fietsen slinger ik m’n dikke piemel met blote eikel voor ze heen en weer. Het resultaat is er:
Vol enthousiasme roepen de meiden tegelijk: Gaat ie lekker dan?!! En fietsen lachend verder. Dat was spannend en leuk!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *