Om half vijf in de middag was het tijd voor de laatste patiënt van de dag. Ik riep haar op in de wachtkamer. Het was een jonge vrouw, slank figuur, niet groot. Ze had lang blond haar, net als ik. Het is in het ziekenhuis echter een ongeschreven regel dat vrouwen hun haar niet los dragen. Dat geld uiteraard niet voor de patiënten. Toen ze opstond deed ze net haar haar in een staart, waardoor haar t-shirt extra strak om haar borsten stond. Ik had al in de status gezien dat ze 19 jaar jong was. Ze zag er volwassener uit. Ik ben niet lesbisch, maar vond mijn sex-experimenten met vrouwen toch wel erg opwindend. Zo’n dun t-shirt over jonge volle borsten deed mijn buik kriebelen. Maar bij de les blijven! Aan het werk. Na mijzelf voorgesteld te hebben, verzocht ik haar mij naar de behandelkamer te volgen. Ik wees haar welke stoel zij plaats op kon nemen en ik ging zelf aan de andere kant van het bureau zitten.

Na een korte stilte vertelde ze waar ze voor kwam. Ze vertelde dat ze na het scheren vaak een rode huid had. En dat haar vagina daarna soms jeukte. Ik stelde wat vragen over hoe vaak ze zich scheerde en met wat voor zeep. Na alle mogelijke vragen gesteld te hebben, zei ik dat ik haar nu wilde zien. Ze zei dat dat OK was en ze stond op. Ik gebood haar haar broek en slipje uit te doen. Haar t-shirt mocht ze aanhouden. “Oo,” vroeg ze verbaasd, “moet dat ook niet uit?” “Alleen als je dat graag wilt,” zei ik. Ik werd er een beetje rood van. Zij moest ook blozen. Ze deed het helaas niet. Ze lag op de behandeltafel met haar benen in de beugels. Op de beugels leg ik altijd een handdoekje, omdat ze anders zo koud zijn, en dan voelen de patiënten zich minder snel op hun gemak. En dat was vooral bij haar, toch wel wat ik wilde. Ik bekeek heel geïnteresseerd haar spleetje en zag dat ze zich mooi had geschoren. Een mooie streep blond schaamhaar liep van haar onderbuik naar haar schaamlipjes. Boven iets breder, zodat het meer een smalle driehoek was. Zelf scheer ik mijn schaamhaar in een klein driehoekje. Staat wel chique, vind ik. Ze zei na een beetje aarzelen dat ze vooral vlak na het scheren last heeft van branderigheid en roodheid. En dat ze na het scheren after-shave van haar vader gebruikte. “Dat moet je nooit doen,” zei ik streng.

Net zoals je je poesje niet met gewone zeep moet wassen. Oh jee, ik zei poesje, in plaats van vagina, maar ja, het was ook echt een mooi poesje. Normaal wordt ik niet opgewonden van een open doos, ik het er genoeg gezien in mijn leven. Maar deze was wel heel mooi. Toen stamelde dat ze volgens haar na het masturberen ook rood wordt rond haar poesje – ze zei het zelf ook – en ze begon voor te doen hoe ze masturbeerde. Ik wist niet wat ik meemaakte. Een bloedmooi meisje lag voor mijn ogen te masturberen. Nu werd ik zelf ook rood in mijn broekje. Ze vroeg of ik wilde kijken of ze al rood was. Ik ging met mijn gezicht dichterbij. Ze was behoorlijk rood, van opwinding. Dat is normaal, maar ik deed alsof ik het voor het eerst zag. Ze zei dat het dan ook raar rook, als ze haar vinger bij haar neus hield. Ik likte aan haar schaamlipjes. Ze schrok even. Ik zei dat ik moest proeven. Ik likte haar vanaf bij haar poepgaatje tussen haar lippen naar haar kittelaar en draaide met mijn tong op die plek zacht cirkeltjes. Ze begon te kreunen. Dit zette mij aan tot een verdere tedere verkenning van haar schede. Mijn linker hand schoof onder haar billen en kneedde die stevig. Met mijn andere hand kriebelde ik over haar buik. Intussen had ik mijn tong al in haar ingang geduwd. Ze werd behoorlijk nat. En niet alleen van mijn speeksel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *